oddfellowweek - Veritas Loge Deventer

Ga naar de inhoud
Odd Fellowweek 18-23 maart 2013
De Odd Fellows zoeken ‘de grens' op.

Tijdens de Odd Fellowweek van 18 t/m 23 maart zullen de Odd Fellows van de Veritas Loge No 10 te Deventer hun deuren voor het publiek, tot tweemaal toe, wijd open stellen.

19 maart: Boekpresentatie

Auteur Enno de Witt van het boek ‘De Grens' neemt ons met vrolijke, bijzondere en boeiende verhalen mee langs onze lands- en provincie grenzen. En u kunt hierbij aanwezig zijn. (zie 'aanmelden' voor meer informatie). Zijn boek 'De Grens' verschijnt eind februari in de boekwinkels. Ook zal rond deze tijd een gelijknamige serie bij de VPRO te zien zijn. Voor deze presentatie zijn ook een aantal prominente personen uitgenodigd. Aan mevr. Hester Maij, Gedeputeerde van Overijssel, zal de auteur zijn boek uitreiken. Na afloop is er voldoende ruimte voor een gesprekje met de auteur en het laten signeren van zijn boek.

21 maart: Open zitting

Deze avond rekenen de Odd Fellows af met de vooroordelen, mystiek en geheimzinnigheid waarmee de IOOF, de broederschap en de loges nog vaak worden omgeven, middels het houden van een "open zitting". Een dergelijke openstelling en zitting komen binnen de orde niet vaak voor en is daarom uniek te noemen. 'Open zitting' zegt eindelijk alles:
U kunt deze unieke zitting gewoon komen bijwonen! Ook uw echtgenote cq. partner is van harte welkom. Wat u niet wist of altijd al wilde weten over de Odd Fellows kan hier worden ervaren. Wist u bijvoorbeeld dat in de stripserie Suske en Wiske de naam van één van de personages, Odfella, is ontleend aan onze orde?

Aanmelden voor één of beide avonden?
Dit is niet direct noodzakelijk, echter vanwege de accommodatie is de beschikbaarheid van plaatsen voor beide avonden beperkt. Wij willen u liever niet teleurstellen, dus wilt u graag komen en ook zeker zijn van een plaats? Meldt u dan aan bij het secretariaat van de Veritas Loge. Stuur een E-mail met naam, aantal personen en gewenste dag(en) naar: info@VeritasLogeDeventer.nl en U ontvangt van ons secretariaat per omgaand een bevestiging en verdere informatie.

De toegang is gratis en de koffie staat klaar !

Links:


Terug naar de inhoud