verrastkenniscentrumoncologie - Veritas Loge Deventer

Ga naar de inhoud
Veritas Loge No. 10 verrast Kenniscentrum Oncologie 12 september 2012
Woensdag 12 september jl. vond bij het KCO (Kenniscentrum Oncologie) te Schalkhaar de officiële overhandiging plaats van een cheque t.w.v. € 5000,- alsmede een honderdtal stoelen, bestemd voor het auditorium aldaar, door de Veritas Loge No.10 uit Deventer.

Na het openingswoord, uitgesproken door mevr. Henny Janssen (bestuursvoorzitter van het KCO) gaf zij het woord aan de voorzitter van de Veritas Loge, dhr. Frans Hendriks die een beeld schetste van de Independent Order of Odd Fellows en vervolgens uitlegde hoe de samenwerking tussen het KCO en de Veritas Loge tot stand was gekomen. Hierna was de microfoon voor dhr. Everhard Mensink, voorzitter van de commissie Maatschappelijke Activiteiten van de Loge, die de cheque aan mevr. Janssen overhandigde en de stoelen die hen ter beschikking waren gesteld door de Fa. Roelofs, officieel overdroeg.

De middag werd afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij een zangkoor van het KCO op muzikale wijze hun dank uitte aan de aanwezige broederen van de Veritas Loge.
Terug naar de inhoud